15 Temmuz şehitleri anılacak

15 Temmuz şehitleri anılacak
FETÖ'nün hain darbe girişimine karşı halkın elde ettiği demokrasi zaferinin günü olan 15 Temmuz 'Demokrasi ve Özgürlükleri Anma Günü' olarak resmi tatil ilan edildi. Anma programı kapsamında ilçemizde de çeşitli etkinlikler...

FETÖ'nün hain darbe girişimine karşı halkın elde ettiği demokrasi zaferinin günü olan 15 Temmuz 'Demokrasi ve Özgürlükleri Anma Günü' olarak resmi tatil ilan edildi. Anma programı kapsamında ilçemizde de çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

15 Temmuz'a sayılı günler kala, ilçemizdeki anma etkinliklerinin programı belli oldu. 81 il ve yurtdışında, 11 Temmuz günü başlayan etkinlikler 16 Temmuz sabahı sona erecek. İlçemizdeki etkinlikler de Cumartesi günü icra edilecek.

Sarayönü Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikler Cumartesi günü saat 19.30 da Sarayönü Kapalı Pazarında gerçekleştirilecek

Etkinlikler kapsamında Konya Grup Şems İlahi ekibi ilahi dinletisi gerçekleştirecek. Bunun yanı sıra mehter takımı gösteri sunacak. İmam Hatip Seydali Koçak ve ilçe imam hatiplerinin sohbet ve Kuran ı Kerim tilavetleriyle devam edecek olan kutlamaların sabaha kadar devam etmesi planlanıyor.

Â