164 öğrenci Beyşehir'i gezdi

164 öğrenci Beyşehir'i gezdi
Sarayönü Kaymakamlığı, Sarayönü Belediyesi ve Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Tekap projesinin değerler eğitimi kapsamında “Peygamberimi Öğreniyorum” konulu ödüllü sınav projesi sonunda...

Sarayönü Kaymakamlığı, Sarayönü Belediyesi ve Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Tekap projesinin değerler eğitimi kapsamında “Peygamberimi Öğreniyorum” konulu ödüllü sınav projesi sonunda başarılı olan 164 öğrenci Beyşehir gezisi ile ödüllendirildi.

Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, proje hakkında yaptığı açıklamada, “TEKAP Değerler Eğitimi Kapsamında Öğrencilerimiz (1-7 Sınıflar) Sevgili Peygamberimizin (S.A.V) yaşantısı, olaylara bakış açısı, insan ilişkileri, yemek adabı, ibadet adabı vb. hadisleri, sünnetleri, kısaca güzel ahlakı hakkında sınıf seviyelerine göre Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan kitapçıktan yazılı sınava tabii tutuldu. Sınava 1’nci sınıftan, 7’nci sınıfa kadar eğitim gören öğrencimiz katıldı. Tekap Kokartlarının her biri 10 puan üzerinden yazılı puanlarına eklendi. Sınav sonunda her şubeden sınıf birincisi öğrenci belirlendi. Toplam 164 öğrenci Beşlehir gezisi ile ödüllendirildi.” dedi.

Projenin amaçlarından bahseden Şişman, şöyle konuştu: “Tekap Projesinin uygulandığı tüm sınıflarımızda (1-7 Sınıflar) bulunan öğrencilerimize; mensubu oldukları dinin Peygamberini tanıtmak, öğrencilerimize Peygamberimizi sevdirmek, öğrencilerimize Peygamberimizin güzel ahlakı ile ahlaklanmaları için zemin oluşturmak, öğrencilerimize yarışma heyecanını yaşatmak, öğrencilerimize başarının haz ve mutluluğunu tattırmak istemiştik. Projemizin amacına ulaştığına inanıyorum."