Abdurrahman Şahan ile yeniden…

Abdurrahman Şahan ile yeniden…
Her sezon olduğu gibi bu sezon da şampiyonluğu hedefleyen Sarayönü Belediyespor, eski futbolcusu Abdurrahman Şahan ile yeniden anlaştı. 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu yeşil-siyahlıların şampiyon kadrosunda yer almış, geçtiğimiz...

Her sezon olduğu gibi bu sezon da şampiyonluğu hedefleyen Sarayönü Belediyespor, eski futbolcusu Abdurrahman Şahan ile yeniden anlaştı. 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu yeşil-siyahlıların şampiyon kadrosunda yer almış, geçtiğimiz sezonu Serik Belediyespor da geçirmişti.

Sarayönü Belediyespor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yeşil-siyahlılar, Serik Belediyespor dan Abdurrahman Şahan ı renklerine kattı.

İç transferde takıma faydalı isimlerle tekrar nikah tazeleyerek iskeleti koruyan Sarayönü Belediyespor, dış transferde de Antrenör Niyazi Kart ve yardımcısı Ozan Dombaz ın belirlediği isimlerle anlaşmaya vardı. Temsilcimizin en son anlaştığı isim ise Abdurrahman Şahan oldu. 2014-2015 sezonunda Kozan Belediyespor u 3. Lige taşıyan ekip içerisinde yer alan ve 2015-2016 sezonunda ilçemize gelen tecrübeli futbolcu yeşil-siyahlı ekibi şampiyonluğa taşıyan ekip içerisinde yer aldı.

Antrenör Niyazi Kart ın Serik Belediyespor ile anlaşması üzerine Akdeniz e açılan orta saha oyuncusu burada şanssız bir sezon geçirdi. Sadece 8 karşılaşmada yeşil-beyazlı formayı giyebilen Abdurrahman oynadığı maç sayısı az olmasına rağmen 5 gol attı.

Sarayönü Belediyespor formasını 2 si Play-Off olmak üzere 23 kez giyen Abdurrahman Şahan, rakip filelere 9 gol atmıştı.

Ahmet İnli den örnek davranış

İlçemizin genç işadamlarından Ahmet İnli den örnek davranış. Son yıllarda attığı yenilikçi adımlarla ilçede ki eski-yeni birçok girişimciye örnek olan İnli, farklı alanlarda da örnek olmaya devam ediyor. Turkuaz Çiftlik Evi nin sahibi Ahmet İnli, Sarayönü Belediyesi nin yanı sıra sporsever işadamlarının verdiği desteklerle başarıdan başarıya koşan Sarayönü Belediyespor da 2017-2018 sezonu öncesinde düzenlenen kampanyaya destek oldu. İnli, Abdurrahman Şahan transferinin gerçekleşmesi için sponsor oldu.