Açık öğretim sınavları yapıldı

Açık öğretim sınavları yapıldı
Sarayönü'nde geride bıraktığımız hafta sonu açık öğretim lisesi ve ortaokulu sınavları gerçekleştirildi.Açık öğretim sınavları Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirildi.Sarayönü İlçe Milli Eğitim...

Sarayönü'nde geride bıraktığımız hafta sonu açık öğretim lisesi ve ortaokulu sınavları gerçekleştirildi.

Açık öğretim sınavları Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirildi.

Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, hafta sonu açık lise sınavlarının Sarayönü'nde yapıldığını bildirdi. Cumartesi ve Pazar günü yapılan sınava 266 öğrencinin girdiğini belirten Şişman, "Sınav, Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 3 oturum halinde yapıldı. İlk oturum sınavı 10:00'da ikinci oturum sınavı ise 14:00'te yapıldı. 49 personelin görev aldığı sınavda öğrenciler yanlarında getirdiği, nüfus cüzdanı veya kimliklerini ifade eden belge ve sınav giriş belgeleri ile sınava alındılar. Yanlarında bu belgeleri getirmeyen, üzerinde cep telefonu, çok fonksiyonlu hesap makinesi, çağrı cihazları gibi aletleri getirenlere kesinlikle müsamaha gösterilmedi. Öğrenciler, sınav saatinden yarım saat önce okula gelerek salonlardaki yerlerini aldı" dedi.

Sınavın huzur ortamında geçmesi için gerekli tedbirlerin alındığını ve herhangi bir aksilik yaşanmadığını da anlatan Şişman, "Sınavın huzurlu bir şekilde geçmesi için güvenlik güçleri tarafından gerekli tedbirler alındı. Sınava giren tüm öğrencilere başarılar diler iyi notlar almalarını temenni ederim" diye konuştu.