Açılış yemeğinde buluştular

Açılış yemeğinde buluştular
Sarayönü Belediyespor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları, Çarşamba günü organize edilen sezon açılışı yemeğinde bir araya geldi.Evcekaya'da düzenlenen yemeğe Sarayönü Belediye başkanı Nafiz Solak, kulüp yöneticileri,...

Sarayönü Belediyespor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları, Çarşamba günü organize edilen sezon açılışı yemeğinde bir araya geldi.

Evcekaya'da düzenlenen yemeğe Sarayönü Belediye başkanı Nafiz Solak, kulüp yöneticileri, Teknik Direktör Niyazi Kart, yardımcısı ve futbolcular tam kadro katıldı. Takımda birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen yemeğin ardından yönetim ve teknik heyet toplantı gerçekleştirdi.

Sarayönü Belediyespor Başkanı Nafiz Solak yaptığı açıklamada, "Sezon başı olması nedeniyle takım içerisinde kaynaşma, birlik ve beraberliği arttırma adına sezon açılışı yemeği organize ettik. Güzel bir takım olduk. Önemli oyuncular transfer ettik. Bu sene inşallah takımımızı 3. Lig’e çıkartacağız. Teknik ekibimize ve futbolcu kardeşlerimize kazasız belasız bir sezon geçirmelerini diliyorum." dedi.