Adliyede uyuşturucuyla yakalandı

Adliyede uyuşturucuyla yakalandı
Sarayönü'nde hakkındaki uyuşturucu soruşmasından dolayı adliyeye giden bir kişi, adliyede üzerinde uyuşturucu yakalattı. Şüpheli şahısın adliyeye üzerinde uyuşturucu ile gitmesi herkesi hayrete düşürdü.Sarayönü Adliyesi'ne...

Sarayönü'nde hakkındaki uyuşturucu soruşmasından dolayı adliyeye giden bir kişi, adliyede üzerinde uyuşturucu yakalattı. Şüpheli şahısın adliyeye üzerinde uyuşturucu ile gitmesi herkesi hayrete düşürdü.

Sarayönü Adliyesi'ne uyuşturucu madde bulundurma suçundan hakkındaki davanın duruşmasına katılmak için giden Ö.D.T. Adliye girişinde polis tarafından yapılan üst aramasında uyuşturucu ile yakalandı. Şahsın elinde bulunan poşette bir miktar eroin maddesi ve uyuşturucu tedavisinde kullanılmasına rağmen madde bağımlıları tarafından kötü niyetli kullanılan reçetesiz Suboxon hapı yakalandı.

Üzerinde uyuşturucu yakalanan Ö.D.T. polis tarafından gözaltına alındı. Bir gün sonra adliyeye sevk edilen Ö.D.T. savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Uyuşturucu madde bulundurmaktan işlem yapılan Ö.D.T. hakkındaki soruşturma devam ediyor.