AGD iftarda buluştu

AGD iftarda buluştu
Anadolu Gençlik Derneği Sarayönü İlçe Temsilciliği, haftalık gerçekleştirdiği sohbetler kapsamında gençleri bir araya getirdi.Ramazan ayı münasebetiyle iftar programı ile birlikte gerçekleştirilen sohbet programına birçok...

Anadolu Gençlik Derneği Sarayönü İlçe Temsilciliği, haftalık gerçekleştirdiği sohbetler kapsamında gençleri bir araya getirdi.

Ramazan ayı münasebetiyle iftar programı ile birlikte gerçekleştirilen sohbet programına birçok genç katıldı. İftardan sonra cemaat ile kılınan namazın ardından "Ramazan ve Gençlik" konulu sohbet gerçekleştirildi.

Programa katılan gençler, okulların da kapanmasıyla birlikte yaz tatilinde yapılacak olan "Yaz etkinlikleri" programları hakkında da bilgilendirildi. Yaz tatilinde yapılacak olan etkinliklerde; Kur'an'ı Kerim, ilmihal, siyer, adabı muaşeret ve diğer ilmi derslerin yanında, sosyal etkinliklerle birlikte gençlere dopdolu bir yaz tatili geçirtileceği belirtildi.

Yaz etkinliklerine katılmak isteyen gençlerin ise AGD Sarayönü temsilciliğine kayıtlarını yaptırabileceğini ifade edildi.