Ak Parti Danışma Meclisi toplandı

Ak Parti Danışma Meclisi toplandı
Sarayönü Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından 68’inci ilçe danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı, Ak Parti Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı...

Sarayönü Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından 68’inci ilçe danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı, Ak Parti Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, eski İlçe Başkanlarından Mehmet Güney, Rıza Demir ve Şükrü Tınas, Belediye meclis üyeleri ve ilçe teşkilat üyeleri, gençlik ve kadın kolları ile mahalle başkanlarının katılımı ile gerçekleştirildi.

Ayrıca Esnaf Odası Başkanı Hasan Koçaş, Şoförler Odası Başkanı İsmail Karataş ve Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Erdoğdu nezaket ziyaretinde bulundu.

Teşkilat çalışmalarının görüşüldüğü toplantıda, Sarayönü’nün projeleri ve sorunları masaya yatırıldı. Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, teşkilat çalışmaları ile ilgili bilgi verirken, Belediye Başkanı Nafiz Solak, devam eden ve hayata geçecek olan projeler hakkında bilgi sundu. Ülke, il ve ilçe meseleleri ile ilgili değerlendirmelerin ardından teşkilat mensuplarının soruları cevaplandı.

Daha çok çalışacağız

Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, açılış konuşmasında, "6'ncı olağan kongremizden sonraki ilk danışma meclisimizi gerçekleştiriyoruz. Daha önce yönetiminde bulunduğum Ak Parti İlçe Teşkilatımızın, İlçe Başkanlığı görevi genel merkez tarafından şahsıma tevdi edildi. Siz sayın delegelerimiz ve teşkilatımızın desteğiyle ben ve yönetimim, bu göreve geldikten sonra, gece gündüz demeden, açılmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan, genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın koyduğu hedefe ulaşmak için koşturacağız.

2019 seçimlerinin ülkemiz için önemli olduğunu biliyoruz. Hamdolsun ki Konya gibi bereketli bir şehirde siyaset yapan bizlerin %75'leri %80'lere, %80'leri %90'lara çıkarmak adına her bulunduğumuz noktada hepimize büyük görevler düşüyor.

Göreve geldiğimiz günden beri birçok mahallemizi ziyaret ettik. Ladik, Bahçesaray, Gözlü, Kadıoğlu, Boyalı, Karabıyık, Kayıören, Kuyulusebil ve Çeşmelisebil bunlardan bazıları. Göreve geldiğimizde 4 bin 454 olan üye sayımızı 250 kişi arttırarak 4 bin 683'e çıkardık. Ayrıca üyelik işlemleri devam eden 100 kişi bulunuyor. Bu çalışmalar yetmez. Daha çok çalışacağız daha çok koşturacağız.

Bakın bugün dünyanın gözü üzerimizde Allah'ın izniyle askerlerimiz Afrin'de bugün görevini en iyi şekilde kahramanca yapıyor. Bizim de görevlerimizi en iyi şekilde yapmamız gerekiyor." dedi.

Hizmetler hız kesmiyor

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ise ilçede yapılan, yapımı devam eden ve yapılacak olan hizmetler hakkında bilgi verdi. İlçenin her bölgesinde bir yatırım hamlesi gerçekleştirdiklerini anlatan Solak, “İlçemize yeni bir kız meslek lisesi kazandıracağız. Bunun ardından eski kız meslek lisesi binasını yıkarak bulunduğu yere bir şehit meydanı yapacağız. Beşgöz gölümüz temizlenmeye devam ediyor. Temizliğin ardından burayı eşsiz bir sosyal alana çevireceğiz.

1970’lerde yapılan ve artık ihtiyaçlara cevap vermeyen belediye binamızı yıkarak yerine ilçemize prestij katacak yeni bir bina yapıyoruz. Gelmesi hayal gibi görünen doğalgazı bugün kullanıyoruz. Ladik mahallemize de en kısa zamanda gelmesi için çabalıyoruz.

Sarayönü’nde 3’ncü Etap TOKİ konutları tamamlanıyor. Ladik 2’nci etap TOKİ konutlarının ihalesi yapıldı. 2 milyon 600 bin metrekare alana kuracağımız Organize Sanayi Bölgemiz, ilçemizi bölgenin parlayan yıldızı haline getirecek.

Toprak Mahsulleri Ofisi’nden aldığımız depoları restore edip halkımıza kazandıracağız. Düğün salonumuzun ihalesi gerçekleştirildi. İlçemize çok güzel bir düğün salonu kazandıracağız. Daha birçok projemiz var. Kimi tamamlandı. Kimisi başladı, kimisi de başlamak üzere.” şeklinde konuştu.

Bu birlik beni çok sevindirdi

Toplantıda son olarak kürsüye gelen Ak Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, şunları söyledi: "Tecrübeli ilçe başkanlarımızı ve belediye başkanlarımızı bugün burada görmekten büyük mutluluk duydum. Burada sağladığımız bu birlik ve beraberlik çok önemli. Birlik olduğumuz zaman üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir sıkıntı yok. Beraber ulaşamayacağımız hiç bir hedef yok.

Türkiye bugün önemli bir süreçten geçiyor. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye, dünya liderliği yolunda hızla ilerliyor. 15 yılda çok büyük adımlar attık. Eskiden batılı devlet başkanlarının karşısında el pençe duran Türk liderlerin karşısında bugün Cumhurbaşkanımız, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda dünya 5'ten büyüktür deyiveriyor. Mehmetçiğimiz şu anda terörü yok etmek ve bölge halkının özgürlüğünü yeniden tesis etmek için Suriye'de. Oradaki terör yapılanmasını yok edeceğiz ve ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bertaraf edeceğiz."

Etiketler :