Ak Parti Kadın Kolları Çanakkale'ye gitti

Ak Parti Kadın Kolları Çanakkale'ye gitti
Sarayönü Belediyesi'nin destekleriyle, Ak Parti Kadın Kolları için Çanakkale'ye gezi düzenlendi.Ak Parti Kadın Kolları'nın organize ettiği Çanakkale gezisine büyük ilgi oldu. Ak Partili kadınlardan oluşan 45 kişilik ekip, Sarayönü...

Sarayönü Belediyesi'nin destekleriyle, Ak Parti Kadın Kolları için Çanakkale'ye gezi düzenlendi.

Ak Parti Kadın Kolları'nın organize ettiği Çanakkale gezisine büyük ilgi oldu. Ak Partili kadınlardan oluşan 45 kişilik ekip, Sarayönü Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüs Çarşamba günü Çanakkale'ye gitti.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Zeliha Ceylan, kahraman şehitlerimizi herkesin bilmesi, tanıması gerektiğini belirterek, "Sarayönü Belediyemizin organizesinde 45 kişilik bir ekip ile Çanakkale'ye gittik. Kanının son damlasına kadar mücadeleyi elden bırakmayan ve 275 kiloluk topu tek başına kaldırıp Çanakkale'nin geçilmez olduğunu tüm dünyaya ispatlayan Seyit Onbaşı ve burada mücadele veren tüm şehitlerimizi rahmetle andık. Çanakkale zaferi birinci dünya savaşında kahraman Mehmetçiklerimizin cihanı hayrete düşüren bir iman ve kahramanlık destanıdır. Çanakkale zaferi Çanakkale Geçilmez dedirten, eşine az rastlanır, anlamlı bir kahramanlık destanıdır. Çanakkale zaferi vatanı, bayrağı, milleti, dini ve devleti için canını Allah yolunda feda eden, böylece Allah rızasına eren şehitlerin destanıdır. Bu büyük zafere imza atan, vatanı ve bayrağı için şehit olan Mehmetçikleri ve diğer bütün şehit ve gazilerimizi minnetle andık. Bize bu imkanı sağlayan Sarayönü Belediyesine ve Başkanımız Nafiz Solak'a çok teşekkür ederiz." diye konuştu.