Ak Parti sahaya iniyor

Ak Parti sahaya iniyor
AK Parti, 16 Nisan'da yapılacak referandum oylamasına 50 gün kala kampanyasını tanıttı. Ankara Arena Spor Salonu'nda düzenlenen, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Kampanya Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi....

AK Parti, 16 Nisan'da yapılacak referandum oylamasına 50 gün kala kampanyasını tanıttı. Ankara Arena Spor Salonu'nda düzenlenen, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Kampanya Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. Organizasyona Ak Parti Sarayönü İlçe Teşkilatından çok sayıda partili katıldı.

Tanıtım toplantısının ardından Sarayönü'ne dönen Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Şükrü Tınas, anayasa değişikliği referandumu sürecince, sandıktan 'evet' oyu çıkması için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

Seçime en hazır partinin Ak Parti olduğunu belirten Tınas, referandum sürecinin yerel veya genel seçim olmadığına dikkat çekerek, "AK Parti'nin ve teşkilatının kararı, güçlü bir Türkiye için sandıktan 'evet' çıkmasıdır. Bizler bu uğurda kapı kapı dolaşarak, neden 'evet' çıkması konusunda düşüncelerimizi halkımız ile paylaşacağız. Değişiklik yapıla yapıla adeta yamalı bohçaya dönen 1982 Anayasası'nda Türk siyasi tarihinin en kapsamlı değişikliğini inşallah bu kez bu paketle yapacağız. Konu ile ilgili milletvekillerimiz üzerine düşeni yaptılar. Artık sözde, kararda milletimizindir. Milletimizin kararını hep baş tacı yaptık. Hep milletimizin kararını baş tacı olduğunu bulunduğumuz her platformda dile getirdik" dedi.