Ak Parti'de çalışmalar hız kazandı

Ak Parti'de çalışmalar hız kazandı
Ak Parti Sarayönü İlçe Teşkilatı, akademisyenler tarafından verilen seçim yönetimi ve iletişim konulu eğitim seminerine katıldı. Kadınhanı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen eğitime İlçe Yönetimi, meclis üyeleri, kadın...

Ak Parti Sarayönü İlçe Teşkilatı, akademisyenler tarafından verilen seçim yönetimi ve iletişim konulu eğitim seminerine katıldı. Kadınhanı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen eğitime İlçe Yönetimi, meclis üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları katıldı.

Eğitim Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Mehmet Fidan tarafından verildi. Seçmene nasıl yaklaşılacağı ve seçmenle kurulacak iletişimde nelere dikkat edileceği ele alındı.

Gerçekleştirilen eğitim semineri ile ilgili olarak bilgi veren Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, yaptığı açıklamada, "eski dönemlerde yürütülen kara düzen siyasetlere artık yer kalmadı. Siyasetin artık alaylı değil, artık mektepli bir şekilde daha profesyonelce yapılması gerekiyor. 20-30 yıl önce kullanılan seçim stratejileri artık geçerliliğini kaybetti. Bu noktada daha bilinçli hareket etmemiz gerekiyor. 2023 hedeflerimize giden yolda hata yapmadan her şeyi kusursuz bir şekilde yürütmeliyiz. Halkımızın bizden beklentileri eskisi gibi değil. Beklentiler çok daha fazla arttı. Bizimde buna göre kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Bu yüzden gece gündüz demeden çalışıyoruz. Teşkilatımız sürekli olarak açık. Mayıs ayı ortalarında da SKM açılışımızı gerçekleştireceğiz." dedi.