Ak Parti'de danışma meclisi toplandı

Ak Parti'de danışma meclisi toplandı
Sarayönü Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından 71’inci ilçe danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, Sarayönü koordinatörü...

Sarayönü Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından 71’inci ilçe danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, Sarayönü koordinatörü Mustafa Pirinç, Belediye meclis üyeleri ve ilçe teşkilat üyeleri, gençlik ve kadın kolları ile mahalle başkanlarının katılımı ile gerçekleştirildi.

Teşkilat çalışmalarının görüşüldüğü toplantıda, Sarayönü’nün projeleri ve sorunları masaya yatırıldı. Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, teşkilat çalışmaları ile ilgili bilgi verirken, Belediye Başkanı Nafiz Solak, devam eden ve hayata geçecek olan projeler hakkında bilgi sundu. Ülke, il ve ilçe meseleleri ile ilgili değerlendirmelerin ardından teşkilat mensuplarının soruları cevaplandı.

Dalgalanmaları geride bırakıyoruz

Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, açılış konuşmasında ekonomik yaptırımlara değinerek, "Hükümetimiz Ağustos ayının başında başlayan, ekonomik, faiz, kur ve enflasyon entrikalarına karşı, kararlı ve süratli bir çalışma sergilemektedir. Ülkemizin ekonomik gerçekleriyle ilgisi olmayan, tamamen siyasi gayelerle köşeye sıkıştırma amacı taşıyan bu dalgalanma dönemini Allah'ın izniyle geride bırakıyoruz. Ülkemizde birçok kriz yaşandı ama bu krizlerin hiç birisinde şimdiki dönemde olduğu kadar yaptırım ve ekonomik savaş ilan edilmemişti. Şimdi daha sert bir baskı olmasına rağmen daha rahat geçiştiriyoruz. Diğer açıdan bakıldığında ise şu krizi geçmiş yıllarda yaşasaydık, başımıza gelecekleri hayal bile edemiyorum. Ekonomimiz güçlü, devletimiz güçlü, hükümetimiz güçlü. Hükümetimizin arkasında, partimizin arkasında dimdik durma günü bugündür." dedi.

Yerel seçimler çok kritik

Konuşmasının ikinci bölümünü yerel seçimlere ayıran Tayyiboğlu, "Önümüzdeki yılın mart ayında yapılacak mahalli idareler seçimleri, Türkiye'nin bundan sonraki 5 yılını arzu ettiğimiz hız ve etkinlikte, icraatlarla geçirebilmemiz açısından kritik öneme sahip. Milletimizin doğrudan hayatına dokunan hizmetlerin ifa edildiği, mahalli idarelerde ne kadar güçlü olursak, Cumhurbaşkanlığında ve mecliste o derece rahat ve etkin hizmet verir. Bunun için hep birlikte çok çalışmalıyız. Ak Parti kuruluşundan beri her işini, her çalışmasını, her icraatını istişareyle yürütmüş bir partidir. Bu dönemde istişareler daha da bir önem kazanıyor." şeklinde konuştu.

Hizmetler hız kesmiyor

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ise ilçede yapılan, yapımı devam eden ve yapılacak olan hizmetler hakkında bilgi verdi. İlçenin her bölgesinde bir yatırım hamlesi gerçekleştirdiklerini anlatan Solak, "Organize Sanayi Bölgesi projemiz, doğalgaz çalışmaları, şehir meydanı projesi, düğün salonu, yeni hizmet binası devam ediyor. Araç filomuzun tamamına yakınını yeniledik. Beşgöz'de temizlik çalışmalarının beşinci yılı. Kapalı devre sulama sistemi yatırımları devam ediyor. Ofis ambarlarını işyerlerine dönüştürüyoruz. GES projemiz ihale aşamasında. Dönem başında devraldığımız 6,5 milyon liralık borcu kapattık." ifadelerini kullandı.