Ak Parti'de kongre tarihi belirlendi

Ak Parti'de kongre tarihi belirlendi
Ak Parti Sarayönü İlçe Teşkilatı'nda yeni dönemde görev yapacak yönetimi belirlemek için olağan genel kurula gidiliyor. Ak Parti İlçe Teşkilatı'nın 6'ncı olağan genel kurulu, 3 Aralık 2017 Pazar günü, saat 10:00'da Sarayönü...

Ak Parti Sarayönü İlçe Teşkilatı'nda yeni dönemde görev yapacak yönetimi belirlemek için olağan genel kurula gidiliyor. Ak Parti İlçe Teşkilatı'nın 6'ncı olağan genel kurulu, 3 Aralık 2017 Pazar günü, saat 10:00'da Sarayönü Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Seçimli olağan 6'ncı genel kurulun, milletvekilleri, il yönetimi, delegeler, teşkilat mensupları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Genel kurul ile ilgili olarak bilgi veren mevcut Ak Parti İlçe Başkanı Şükrü Tınas, seçimli genel kurulda Ak Parti Genel Merkezi tarafından yeni başkan olarak belirlenen Adnan Tayyiboğlu'nun tek liste ile seçime gideceğini belirtti.

Genel kurul ile birlikte bugüne kadar yürüttüğü görevi devredeceğini kaydeden Tınas, "Kaymakamlık ve İlçe Seçim Kurulu'na gerekli evraklarımızı teslim ederek müracaatta bulunduk. Genel kurulda oy kullanma yetkisine sahip olacak delegelerimizin listesi, ilçe teşkilat binamızda askıya çıktı. Teşkilatta şimdiye kadar görev yapan arkadaşlarıma teşekkür eder, bundan sonra görev yapacak yeni yönetime de başarılar dilerim." dedi.