Ak Parti'de kongre zamanı

Ak Parti'de kongre zamanı
AK Parti Sarayönü İlçe Teşkilatı 6'ncı Olağan Kongresi 3 Aralık Pazar günü Saat 10.00'da gerçekleştirilecek.Tek liste halinde gidilmesi beklenen kongre Sarayönü Belediye Düğün Salonu nda yapılacak.Kongre ile ilgili açıklama...

AK Parti Sarayönü İlçe Teşkilatı 6'ncı Olağan Kongresi 3 Aralık Pazar günü Saat 10.00'da gerçekleştirilecek.

Tek liste halinde gidilmesi beklenen kongre Sarayönü Belediye Düğün Salonu nda yapılacak.

Kongre ile ilgili açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Şükrü Tınas, teşkilatta şimdiye kadar görev yapan arkadaşlarına teşekkür ederken, bundan sonra görev yapacaklara da başarılar diledi.

Kongreye bütün partilileri davet eden Tınas, “mahalle teşkilatları, gençlik kolları, kadın kolları kısacası tüm teşkilat mensuplarımızla güzel bir kongre yapmayı planlıyoruz. Kongre hazırlıklarımızı tamamladık ve delegelerimize davetiyeleri gönderdik. Toplam 500'e yakın delegemizin katılmasını beklediğimiz kongrenin ilçemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Liste Tayyiboğlu'nun cebinde

Geçmişte çalkantıların bol olduğu Sarayönü AK Parti İlçe Teşkilatı nda bu kongre öncesinde tansiyon oldukça düşük. Genel Merkezin üzerinde fikir birliğine vardığı İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, kongre öncesinde liste çalışmalarını tamamladığı öğrenildi. Pazar günü yapılacak kongrede yeni isimlerin yönetime girmesi bekleniyor.

Öte yandan her kongre öncesinde ortaya çıkan muhalifler, yine nabız yoklarken, bekledikleri ilgiyi göremedikleri öğrenildi.