Ak Parti'den Sarayönü'ne çıkarma

Ak Parti'den Sarayönü'ne çıkarma
24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili adayı Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekili ve Milletvekili adayı Hacı Ahmet Özdemir, seçim çalışmaları...

24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili adayı Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekili ve Milletvekili adayı Hacı Ahmet Özdemir, seçim çalışmaları kapsamında Sarayönü'nü ziyaret etti.

Sözlerine Konya Büyükşehir Belediyesi başkanlığı döneminde Sarayönü'ne yapılan yatırımları ve hizmetleri anlatarak başlayan AK Parti Konya Milletvekili adayı Tahir Akyürek, “Konya sadece Meram, Selçuklu, Karatay’dan ibaret değil. Bizler bu noktada hamd olsun bütün ilçelerimize onlarca eser ve proje kazandırdık. Sarayönü, yaptığımız hizmetler ile şaha kalktı ve kalkmaya da devam edecek. dedi.

Güçlü Türkiye için

Önemli bir seçimin arefesinde olunduğuna dikkat çeken milletvekili adayı Tahir Akyürek, Güçlü Türkiye hedefi için canla başla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Akyürek, “Türkiye, Dünyada en güçlü 10 ülke arasında yer alacaksa vizyonu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan vizyonunda olan liderle ancak bu seviyeye gelebilir. Biz cumhur ittifakı ile seçimlere gidiyoruz. Cumhurbaşkanımızı ilk turda büyük bir oy çoğunluğu ile seçerek Almanya’ya, Fransa’ya, Amerika’ya, NATO’ya kısacası Türkiye’yi engellemeye çalışanlara güçlü bir mesaj vermemiz gerekiyor” diye konuştu.

İnancımız tam

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yeni Büyükşehir Yasası’nın hayata geçtiği 2014’ten sonra Konya merkezin yanı sıra 28 metropol ilçenin birçok önemli yatırım ve hizmete kavuştuğunun altını çizdi. Türkiye’nin 24 Haziran’da çok önemli bir seçim yapacağını kaydeden Altay, gece gündüz çalışarak; gidilmedik yer, sıkılmadık el bırakmamaya özen gösterdiklerini dile getirdi. Amaçlarının Konya olarak Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve AK Parti’ye en yüksek desteği sağlayabilmek olduğunu vurgulayan Altay, bu konuda Konya’ya ve ilçelerine olan inancın tam olduğunu dile getirdi.

Güçlü destek güçlü hizmet

AK Parti Konya Milletvekili ve Milletvekili adayı Hacı Ahmet Özdemir ise, “AK Parti hükümetleri döneminde Türkiye’nin dört bir tarafı belediyecilik hizmetleri ile tanıştı. Bu yerlerden biri de Sarayönü. Yapılan hizmetleri ortada. Sarayönü bu süre içerisinde deniz derya oldu. Yeter mi, yetmez. Daha fazlasını hak ediyor. AK Parti de daha fazla desteği hak ediyor, çünkü AK Parti ne kadar güçlü destek alırsa Sarayönü de o kadar güçlü hizmet alır.” cümlelerine yer verdi.