Ak Parti'den TSK'ya bağış

Ak Parti'den TSK'ya bağış
Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanlığı tarafından Afrin'e gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerler için toplanan yardımlar operasyonun sona ermesinden dolayı Türk Silahlı Kuvvetlerine bağışlandı.Konu hakkında...

Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanlığı tarafından Afrin'e gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerler için toplanan yardımlar operasyonun sona ermesinden dolayı Türk Silahlı Kuvvetlerine bağışlandı.

Konu hakkında bilgi veren Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, yaptığı açıklamada, "Gençlik kollarımızın teklifi ile Afrin'de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'nda çarpışan askerlerimize Power Bank kampanyası gerçekleştirmiştik. Bu kampanyada toplanan paralar, operasyonlarından tamamlanmasından dolayı askerlerimize yetiştirememiştik. Bu yüzden toplanan 6 bin 305 lirayı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin hesabına bağış olarak aktarmayı uygun gördük." dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin vatandaşlardan gelen yardımları en iyi şekilde değerlendireceğini kaydeden Tayyiboğlu, "Yardımsever vatandaşlarımızın iyi niyetini ve yardımlarını vakit geçirmeden ulaştırmamız gerektiğini düşündüğümüzden bu yolun daha makbul olduğunu düşündük. Sarayönü halkı bir kez daha güvenlik güçlerine ve cephede çarpışan askerlere desteğini göstermiş, yalnız bırakmayacağını ispatlamıştır. Bu vesileyle yardımda bulunan değerli halkımıza yardımlarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız." şeklinde konuştu.