Akdağ göreve başladı

Akdağ göreve başladı
Sarayönü İcra Müdürlüğü'ne atanan yeni İcra Müdürü Hatice Akdağ, geçtiğimiz günlerde Sarayönü'ne gelerek görevine başladı.Samsun İcra Dairesi'ne atanan eski icra müdürü Ferhat Murat Akbudak'tan boşalan göreve atanan...

Sarayönü İcra Müdürlüğü'ne atanan yeni İcra Müdürü Hatice Akdağ, geçtiğimiz günlerde Sarayönü'ne gelerek görevine başladı.

Samsun İcra Dairesi'ne atanan eski icra müdürü Ferhat Murat Akbudak'tan boşalan göreve atanan Hatice Akdağ, göreve başladığı ilk günlerde çalışma arkadaşlarıyla tanışırken, yeni görev yerine adapte olmaya çalıştı. 1984 Kırşehir doğumlu olan Hatice Akdağ daha önce Osmaniye'de görev yaptı. Kariyerine ilk olarak Osmaniye İcra Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Akdağ, Sarayönü'ne icra müdürü olarak görev yaptı.

Sarayönü'nün küçük ve kendi halinde şirin bir ilçe olduğunu kaydeden Akdağ, "konum olarak her yere yakın ve ulaşımı kolay bir ilçe. Dosya sayısı nüfusa oranla çok fazla değil. Yılbaşından bu yana çok fazla icra dosyası açılmamış. Sarayönü'nün benim için güzel bir görev yeri olmasını temenni ediyorum." dedi.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak İcra Müdürü Hatice Akdağ'a yeni görevinde başarılar diliyoruz.