Akhançer ailesinin mutlu günü

Akhançer ailesinin mutlu günü
Sarayönülü emekli astsubay Ali Akhançer'in oğlu Fatih, hafta sonu Ertemel ailesinin kızı lif ile hayatını birleştirdi.Nilüfer-Ali Fuat(merhum) Ertemel çiftinin kızı Elif ile Rahime-Ali Akhançer çiftinin oğlu Fatih, hafta sonu...

Sarayönülü emekli astsubay Ali Akhançer'in oğlu Fatih, hafta sonu Ertemel ailesinin kızı lif ile hayatını birleştirdi.

Nilüfer-Ali Fuat(merhum) Ertemel çiftinin kızı Elif ile Rahime-Ali Akhançer çiftinin oğlu Fatih, hafta sonu gerçekleştirilen düğünle evlenerek dünya evine girdi. Çiftin düğünü cuma günü başladı. Kız evinde kına merasimi gerçekleştirilirken, düğün evinde müzik eşliğinde eğlence tertip edildi. 7 Temmuz Cumartesi günü ise ikindi saatlerinde gelin alma merasimi gerçekleştirildi. Düğün evinde oluşturulan konvoyun gelini kız evinden dualar eşliğinden çıkarmasının ardından Evcekaya piknik alanına geçildi. Evcekaya'da gerçekleştirilen düğünde davetlilere yemek ikramlarında bulunuldu. Elif ve Fatih'in düğününe çok sayıda davetli katıldı.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Ertemel ve Akhançer ailelerini tebrik eder, evlenerek dünya evine giren Elif ve Fatih'e bir ömür boyu mutluluklar dileriz.