Ali Söğüt babasını kaybetti

Ali Söğüt babasını kaybetti
İlçemiz tanınmış simalarından Ladikli avukat ve iş adamı Ali Söğüt'ün babası Ramazan Söğüt geçtiğimiz günlerde hayata veda etti.Etibank cıva işletmesinden emekli olan ve Ladik'te ikamet eden Ramazan Söğüt 18 Kasım'da...

İlçemiz tanınmış simalarından Ladikli avukat ve iş adamı Ali Söğüt'ün babası Ramazan Söğüt geçtiğimiz günlerde hayata veda etti.

Etibank cıva işletmesinden emekli olan ve Ladik'te ikamet eden Ramazan Söğüt 18 Kasım'da evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle 112 acil servis ile Sarayönü Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada yapılan müdahalenin ardından Konya Meram Tıp Hastanesine sevk edilen Söğüt yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti.

64 yaşında yaşamını yitiren Ramazan Söğüt 6 çocuk babasıydı. Söğütün cenazesi 19 Kasım'da kalabalık bir cemaatle Ladik'te toprağa verildi.

Ali Söğüt'ten teşekkür

Ali Babanın Çiftliği adını taşıyan Opet akaryakıt istasyonu işletmecisi Ali Söğüt, babasının vefatının ardından bir taziye ve teşekkür mesajı yayınladı.

Söğüt mesajında şu ifadelere yer verdi; "Çok sevdiğim kıymetli babamı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. O sadece bir baba değil aynı zamanda her şeyimi paylaştığım, arkadaşım ve yoldaşımdı. Yaşamımın her döneminde desteğini gördüm. Allah rahmetini esirgemesin, mekânı cennet olsun inşallah. Babamın vefatı nedeniyle cenazesine katılan, gerek eve gelip gerekse cenazeye yetişemeden telefonla acımızı paylaşan tüm akraba, eş, dostlarımıza sonsuz teşekkür ederim"

Sarayönü Medya Grup olarak bizler de ani rahatsızlığı ile yaşama veda eden Ramazan Söğüt'e Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Etiketler :