Altunyaldız vatandaşlarla görüştü

Altunyaldız vatandaşlarla görüştü
Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Sarayönü'ne gelerek vatandaşlarla görüştü. Esnaf ziyaretlerinde bulunan Milletvekili Altunyaldız, vatandaşlarla oturarak sohbet etti. Ziya Altunyaldız'a Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz...

Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Sarayönü'ne gelerek vatandaşlarla görüştü. Esnaf ziyaretlerinde bulunan Milletvekili Altunyaldız, vatandaşlarla oturarak sohbet etti. Ziya Altunyaldız'a Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu ve partililer eşlik etti.

Seçim öncesi olması rağmen seçimlerden ziyade halkın istekleri ve talepleri dinlemek adına ziyaretlerde bulunduklarını kaydeden Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, yaptığı açıklamada, "Esnaflarımıza ziyaretlerde bulunduk. Esnaflarımızın yanı sıra çiftçilerimizle tarım ve hayvancılık üzerine sohbet ettik. Emeklilerimizle, işçilerimizle sohbet etme imkanı bulduk. Talepleri dinledik. Çözülebilir olanlarla ilgili olarak talimatlarda bulunduk. Çözülemeyenler için çalışmalar başlattık. Ekonomik bir savaş verdiğimiz bugünlerde her zamanki gibi halkımızın yanında olduğumuzu ve olacağımız bir kere daha belirttik." dedi.