Anadolu Selçuk'ta Güney dönemi

Anadolu Selçuk'ta Güney dönemi
Konya Anadolu Selçukspor'da gerçekleştirilen Olağan genel kurul sonunda yeni yönetim kurulu Sarayönülü işadamı Mehmet Güney başkanlığında kuruldu. Geçtiğimiz yıl başkan yardımcılığı görevinde bulunan Güney, bundan sonra...

Konya Anadolu Selçukspor'da gerçekleştirilen Olağan genel kurul sonunda yeni yönetim kurulu Sarayönülü işadamı Mehmet Güney başkanlığında kuruldu. Geçtiğimiz yıl başkan yardımcılığı görevinde bulunan Güney, bundan sonra yavru kartalda birinci adam olacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu Toplantı Salonunda gerçekleştirilen genel kurula Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, 2. başkan Fatih Yılmaz, başkan yardımcıları Abdullah Şanlı, Ahmet Baydar, Atiker Konyaspor Yönetim kurulu üyeleri, TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar Yönetim kurulu üyeleri, delegeler  ve spor camiasından çok sayıda  konuk katıldı.

Divan başkanlığını eski kulüp başkanlardan Mehmet Günbaş'ın yaptığı tek liste ile girilen seçimlere 105 delegeden 55 i katılırken oy birliği ile başkanlığa iş adamı Mehmet Güney seçildi.

Konya Anadolu Selçukspor un yeni başkanı Mehmet Güney genel kurul sonunda yaptığı teşekkür konuşmasında, önceki dönemde birlikte çalıştığı yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına teşekkür ederken, Konya Anadolu Selçuksporun hak ettiği yere getirme adına yönetim kurulu olarak var güçleri ile çalışacaklarını söyledi. Güney, “Konya Anadolu Selçukspor umuzu daha iyi yerler getirmek için çalışacağız. Genç ve dinamik yönetim kurulumuz ile bunun çabası içinde olacağız. Elbette edindiğimiz tecrübelerden yola çıkarak hataları en aza indirerek başarılı olmak için emlimizden gelini yapacağız” dedi.

Genel Kurul da bir konuşma yapan Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, genel kurlun Konya spor camiasına hayırlı olmasını dilerken pilot takım olan Konya Anadolu Selçukspor un başarılı olması ve Atiker Konyaspor a oyuncu yetiştirebilmesi adına ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Ahmet Şan, “Şu an kadromuzda bulunan bir çok genç oyuncumuz pilot takımımız Anadolu Selçukspor dan geçerek bize geldi. Orada yetiştiler. Biz güçlenen alt yapımızla birlikte buradan A takımımız a oyuncu yetiştirilmesi ile birlikte üst sıralar oynayan bir kadro oluşturulması için elimizden geleni yapacağız. Geçmiş dönemlerde buraya hizmet etmiş emek vermiş tüm başkan ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Bayrağı teslim alan arkadaşlarımız şimdi önceki dönemlerden daha ileriye taşımak için çalışacaklar. Atiker Konyaspor olarak pilot takımımızı önemsiyoruz. Ciddi maddi katkılarımız oldu. İki sezondur beklide biz tüm borçlarımız sıfırlayabilirdik. Ancak Alt yapıya yatırım yapmayı tercih ettik. Bunun karşılığını da alacağımıza inanıyoruz” dedi.