Antalya takımları çıldırdı

Antalya takımları çıldırdı
Bölgesel Amatör Lig 7'nci grubun 2016-2017 sezonunda Sarayönü Belediyespor'un grubunda bulunan Serik Belediyespor ve bu yıl Bal'a yükselen Manavgat Belediyespor, transfer düellosuna tutuştu.Gelecek sezon için kadro oluşturmaya başlayan...

Bölgesel Amatör Lig 7'nci grubun 2016-2017 sezonunda Sarayönü Belediyespor'un grubunda bulunan Serik Belediyespor ve bu yıl Bal'a yükselen Manavgat Belediyespor, transfer düellosuna tutuştu.

Gelecek sezon için kadro oluşturmaya başlayan her iki takımda korkunç paralar harcayarak transferler gerçekleştiriyor. Birbirinden flaş transferlerle gündemde bomba etkisi yaratan takımların sezon sonunu nasıl getireceği merak ediliyor. Şu ana kadar gerçekleştirilen transferlerle her iki takımın da 1,5 milyona yakın para harcadığı öğrenildi. Serik Belediyespor, en pahalı transfer olarak 160 bin liraya Toma Tabatadze ile anlaşırken, Manavgat Belediyespor, önce takımın başına Osmaniyespor'u 3'ncü Lig'e çıkaran Harun Aydoslu'yu daha sonra 130 bin liraya Hakan Doğan'ı getirdi. Şampiyon takımlardan seçmece oyuncuları toplayan her iki kulüp de transfer piyasasına çok büyük zarar verirken, sezon sonuna kadar iddiaları sürmesi durumunda bu takımların harcayacağı paranın 4-5 milyon lirayı bulacağı tahmin ediliyor.

Çok para harcayan takımların değil, ligi iyi bilen ve iyi mücadele eden takımların istediğini aldığı Bölgesel Amatör Lig'de her iki takımın da sergileyeceği performans şimdiden merak konusu oldu. Öte yandan Kütahya temsilcilerinden Tavşanlı Linyitspor ve 3'ncü Lig'den düşen Kütahyaspor'un da transfer için ciddi bir bütçe ayırdığı öğrenildi. Isparta Davrazspor ve Sandıklıspor'un da benzer şekilde ligde söz sahibi olabilmek için kesenin ağzını açacağı biliniyor.