Arabasını ısıtmak isterken yaktı

Arabasını ısıtmak isterken yaktı
Sarayönü'nde soğuk havalar nedeniyle çalışmayan aracını ısıtmak amacıyla motor bölümünün altında ateş yakın vatandaş, aracının yanmasına neden oldu.Olay Başhüyük mahallesinde meydana geldi. Geçtiğimiz günlerde etkili...

Sarayönü'nde soğuk havalar nedeniyle çalışmayan aracını ısıtmak amacıyla motor bölümünün altında ateş yakın vatandaş, aracının yanmasına neden oldu.

Olay Başhüyük mahallesinde meydana geldi. Geçtiğimiz günlerde etkili olan dondurucu soğuklar, özellikle dizel araçların çalışmasına engel oldu. Başhüyük mahallesinde uzun süre dizel aracını çalıştırmak için çabalayan vatandaş, her yola başvurup sonuç elde edemeyince aklına sıra dışı bir fikir geldi. Motor bölümünün altına ateş yakan vatandaş, aracın alev almasına neden oldu. Motor bölümü yanmaya başlayan aracını söndürmek için üzerine kar atan vatandaş, bir taraftan da itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Hızlı şekilde olay yerine giden itfaiye ekipleri araç tamamen yanmadan yangını söndürdü. Buna rağmen motor bölümü yanan araç kullanılamaz hale geldi. Araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi.