Artık damaklara da hitap ediyorlar

Artık damaklara da hitap ediyorlar
Sarayönü'nde akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren Ali Babanın Çiftliği, artık restorant ve kafe sektöründe de faaliyet gösterecek. Akaryakıt istasyonu bünyesinde hizmete açılan restorant ve kafe, Konya-Afyon karayolunu kullanan...

Sarayönü'nde akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren Ali Babanın Çiftliği, artık restorant ve kafe sektöründe de faaliyet gösterecek. Akaryakıt istasyonu bünyesinde hizmete açılan restorant ve kafe, Konya-Afyon karayolunu kullanan yolcuların yanı sıra bölge halkına da hitap ediyor.

Restorant ve kafe hizmetleri hakkında bilgi veren işletme sahibi Ali Söğüt, yaptığı açıklamada, "tesisimizin önemli bir eksiği olan restorant bölümünü hizmete açtık. Misafirlerimize lüks bir restorantta alabileceği tüm hizmetleri sunuyoruz. Bu noktada restorantımızı tercih edenler, memnun kalacaklardır. Yaptığımız işte iddialıyız. Özellikle sunum noktasında diğer restorantlardan ayrılıyoruz. Yolculara hizmet etmenin yanı sıra bir aile yemeğine de hitap edebiliyoruz. Bizim amacımız yolculara değil, bölge halkına da hizmet etmek. Şimdiden güzel sonuçlar elde etmeye başladık. Akıllarda iz bırakmayı hedefliyoruz. Bizim lezzetlerimizden tadanların tekrar bizi tercih edeceğine eminiz." dedi.

Kaliteden ödün vermediklerini anlatan Söğüt, şöyle konuştu: "Bazı restoranlar maliyetleri düşürmek adına malzeme noktasında esnek davranabiliyor. Kullanacağımız malzemelerde en kalitelileri tercih ediyoruz. Sadece malzeme ile iş bitmiyor. Bu malzemeleri işleyip muhteşem lezzetlere dönüştüren en iyi ustalarla çalışıyoruz. Sadece restoran olarak değil kafe olarak da hizmet veriyoruz. Açık büfe kahvaltı hizmetimiz de yakında başlayacak. Toplu organizasyon ve yemekli toplantılara ev sahipliği yapabiliriz. Bölgeden gelecek siparişlere de cevap verebiliriz. Ustalarımızın kabiliyetine güveniyoruz. İşinin ehli ustalarla çalışıyoruz."