Asfalt çalışmaları başlatıldı

Asfalt çalışmaları başlatıldı
Konya Büyükşehir Belediyesi ve Sarayönü Belediyesi iş birliğinde, üç mahallede satıh kaplama asfalt çalışmaları başlatıldı. Yapılacak olan satıh kaplamalar çift kat atılarak uzun ömürlü olması hedefleniyor.Sarayönü'ne...

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Sarayönü Belediyesi iş birliğinde, üç mahallede satıh kaplama asfalt çalışmaları başlatıldı. Yapılacak olan satıh kaplamalar çift kat atılarak uzun ömürlü olması hedefleniyor.

Sarayönü'ne bağlı Ladik mahallesi, Başhüyük mahallesi ve Çeşmelisebil mahallesinde toplam 20 kilometrelik satıh kaplama yol çalışmalarına start verildi. Çalışmalar Ladik mahallesi ve Başhüyük mahallesinde devam ediyor. Bu yapılan iş haricinde Konar-Akdoğan arasındaki satıh kaplama çalışmaları da devam ediyor.

Ladik mahallesi, Başhüyük mahallesi ve Çeşmelisebil mahallesinde yapılacak olan toplam 20 kilometrelik yol miktarının arttırılması için Konya Büyükşehir Belediyesi nezdinde çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar tamamlandıktan sonra mahallemizde yapılan yol uzunlukları yeniden ilan edilecek. Şu ana kadar Ladik mahallesinde Emniyet sokak, Testici caddesi ve Harman sokak satıh kaplama asfalt ile yapılarak 5 kilometrelik etap tamamlandı. Başhüyük mahallesinde ise yapılacak olan 5 kilometrelik kısmın alt yapısı hazır hale getirildi. Kum serme ve sıkıştırma işlemlerinin tamamlanmasının ardından önümüzdeki günlerde yolların asfaltı yapılacak.