Asrı Saadet sohbetlerine katıldılar

Asrı Saadet sohbetlerine katıldılar
Sarayönü Ak Parti Gençlik Kolları, Ladik mahallesinde ziyaretlerde bulunarak Asrı Saadet sohbetlerine katıldı.Her yıl düzenli olarak Anadolu Gençlik Derneği Ladik Temsilciliği tarafından düzenlenen Asrı Saadet sohbetleri devam...

Sarayönü Ak Parti Gençlik Kolları, Ladik mahallesinde ziyaretlerde bulunarak Asrı Saadet sohbetlerine katıldı.

Her yıl düzenli olarak Anadolu Gençlik Derneği Ladik Temsilciliği tarafından düzenlenen Asrı Saadet sohbetleri devam ediyor. Bu hafta yapılan Hak ve Batıl konulu sohbet programına Sarayönü Ak Parti Gençlik Kolları da katıldı.

Eğitim komisyonu tarafından düzenlenen sohbeti Mustafa Sarı gerçekleştirdi. Sohbetler hakkında bilgi veren AGD Ladik temsilcisi Hasan Hüseyin Çalı, yaptığı açıklamada, "Asrı Saadet Sohbetlerimizi uzun zamandır düzenli olarak köy odalarımızda yapmaktayız. Bu hafta yapılan sohbete Ak Parti Gençlik Kollarının da katılması bizleri memnun etmiştir. Bizlerin amacı ayrıştırıcı olmak değil birleştirmektir. Hangi görüş ve fikirde olursa olsun kapımız herkese açıktır. Bizler Anadolu Gençlik çatısı altında Hak olanı anlatıp hakkın yanında olmayı Batılın farkında olup batıldan uzak kalmayı düstur edinen gençlik sevdasındayız. Sohbetlerimiz Ladik'te tüm odalarda gerçekleştirme amacındayız." dedi.

Etiketler :