Ayşenur ve Saffet evlendi

Ayşenur ve Saffet evlendi
Sarayönü Belediyesi'nden emekli, mermercilik sektöründe faaliyet gösteren Ahmet Tosun, geçtiğimiz hafta sonu oğlu Saffet Tosun'u evlendirdi.Sezgin-Öznur İşçi çiftinin kızı Ayşenur ile Ahmet-Kadriye Tosun çiftinin oğlu Saffet,...

Sarayönü Belediyesi'nden emekli, mermercilik sektöründe faaliyet gösteren Ahmet Tosun, geçtiğimiz hafta sonu oğlu Saffet Tosun'u evlendirdi.

Sezgin-Öznur İşçi çiftinin kızı Ayşenur ile Ahmet-Kadriye Tosun çiftinin oğlu Saffet, pazar günü evlenerek dünya evine girdi. Çiftin düğünü 21 Temmuz Cuma günü başladı. Cadde kafede nişan ve nikah merasimi yapılan mutlu çift, nikah memuru huzurunda iyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta hep bir arada olma sözü vererek aile kütüğüne imza attı. 22 Temmuz Cumartesi günü ise yine Cadde kafede kına merasimi gerçekleştirildi. Düğünün son günü olan 23 Temmuz pazar günü ise düğün evinde davetlilere Sarayönü'ne özgü düğün yemekleri ikram edildi. Yemek ikramlarının arından gelin alma merasimi için düğün konvoyu oluşturuldu. Konvoyun kız evinden gelini dualar eşliğinde alarak düğün evine getirmesi ile düğün sona erdi.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak İşçi ve Tosun ailelerini tebrik eder, evlenerek dünya evine giren Ayşenur ve Saffet çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.