Bağışları madalya ile taçlandı

Bağışları madalya ile taçlandı
Türk Kızılay Derneği Sarayönü Şubesi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasında, en çok bağışta bulunan üç gönüllü kan bağışçısı ödüllendirildi.Özcan Yalçın, Murat Piliç ve Bünyamin Kalender, 25 ve üzeri...

Türk Kızılay Derneği Sarayönü Şubesi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasında, en çok bağışta bulunan üç gönüllü kan bağışçısı ödüllendirildi.

Özcan Yalçın, Murat Piliç ve Bünyamin Kalender, 25 ve üzeri ünite kan bağışı ile Sarayönü'nde en çok kan bağışı yapan kişiler arasına girerken; üç gönüllü seçkin bağışçılar kategorisinde yer aldılar.

Büyük bir yardım severlik ve sosyal sorumluluk örneği göstererek hiçbir karşılık beklemeksizin ihtiyacı olan insanların kullanımı amacı ile 25 üniteden fazla kan bağışından bulunan Murat Piliç, Bünyamin Kalender ve Özcan Yalçın, bu örnek davranışıyla Türk Kızılay Derneği tarafından gümüş madalyaya layık görüldü. Bağışçılara ödülleri Konya'da düzenlenen bir törenle verildi.

Türk Kızılay Derneği Sarayönü Şubesi Başkanı Halil İbrahim Turan, yaptığı açıklamada, "kan, herkesin bildiği gibi üretimi olmayan, insan hayatı için çok önemli bir maddedir. Kanın kaynağı, gönüllü kan bağışçılarıdır. İlçemiz bu konuda mevcut potansiyeline göre Türk Kızılay'ının takdirini kazanmış durumdadır. İlçemizin bu hayırlı hizmetin artarak devam etmesini diliyor, ödül alan kardeşlerimi canı gönülden tebrik ediyorum. Ayrıca kurban kampanyası döneminde kurban bağışı yaşan kardeşlerime de teşekkür ederim" dedi.