Başkanlar oylarını kullandı

Başkanlar oylarını kullandı
Sarayönü'nde siyasete yön veren siyasi partilerin ilçe teşkilat başkanları ve belediye başkanı, Türkiye'nin yeni yönetim sistemini belirlemek için sandık başına gitti.Ak Parti İlçe Başkanı Şükrü Tınas, oyunu Ladik mahallesinde...

Sarayönü'nde siyasete yön veren siyasi partilerin ilçe teşkilat başkanları ve belediye başkanı, Türkiye'nin yeni yönetim sistemini belirlemek için sandık başına gitti.

Ak Parti İlçe Başkanı Şükrü Tınas, oyunu Ladik mahallesinde kullanırken, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Sarayönü Necip Fazıl Kısakürek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde oyunu sandıkla buluşturdu. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Bayram Yeşilkaya ise oyunu 100.Yıl İlkokulu nda kullandı. Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı Mehmet Kozan ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Ziya Tokgöz, oylarını İmam Hatip Lisesi nde kurulan sandıklarda kullandı.

Bunun yanı sıra sandıkları ziyaret eden başkanlar, sandık görevlilerin bilgi aldı. Oylamanın vatana millete hayırlar getirmesini temenni eden başkanlar, halkın iradesinin ne şekilde tecelli ederse başlarının üzerinde yeri olduğunu vurguladı.