Başkanlardan anlamlı ziyaret

Başkanlardan anlamlı ziyaret
Sarayönü Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret eden Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, hastalara hal hatır sorarak moral verdi. Tedavi gören çocuklara oyuncak hediye...

Sarayönü Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret eden Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, hastalara hal hatır sorarak moral verdi. Tedavi gören çocuklara oyuncak hediye eden Solak ve Tayyiboğlu, çocukları sevindirdi. Başkanların ziyaretinden memnun olduğunu ifade eden yaşlı hastalar ise hayır duasında bulundu.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, Sarayönü Devlet Hastanesi'ne ziyarette bulundu.

Solak ve Tayyiboğlu'na, ilçe yönetimindeki bayanlar, Kadın Kolları Başkanı Zeliha Ceylan ve partililer de eşlik etti. Belediye Başkan Solak ve Ak Parti İlçe Başkanı Tayyiboğlu, Devlet Hastanesi servisinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek moral verdi. Başkanlar ayrıca tedavi gören çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye etti. Tedavi gören hastalar, bu ziyaretten büyük memnuniyet duydu.