Başkomiser Ertuğrul'un tayini çıktı

Başkomiser Ertuğrul'un tayini çıktı
Sarayönü İlçe Emniyet Amiri olarak görev yapan Başkomiser İhsan Ertuğrul'un Konya İl Merkezi'ne tayini çıktı.İki yıldan fazla bir süredir Sarayönü'nde görev yapan Başkomiser İhsan Ertuğrul, Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne...

Sarayönü İlçe Emniyet Amiri olarak görev yapan Başkomiser İhsan Ertuğrul'un Konya İl Merkezi'ne tayini çıktı.

İki yıldan fazla bir süredir Sarayönü'nde görev yapan Başkomiser İhsan Ertuğrul, Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atandı. Cuma günü ilçedeki görevinden ayrılan Ertuğrul için veda yemeği organize edildi. Yemeğe Kaymakam Tarık Bahadır, Belediye Başkanı Nafiz Solak, Cumhuriyet Savcısı Yasin Konar, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ahmet Sabırlı, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Güngör Çiğdem, Müftü Şevket Karaca, Başhekim Ahmet Solak, Noter Veysi Bozkurt, esnaf Odası Başkanı Hasan Koçaş, Şoförler Odası Başkanı İsmail Karataş, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abide İşçi katıldı. Başkomiser İhsan Ertuğrul'a verdiği emeklerden dolayı teşekkür edildi.

Başkomiser İhsan Ertuğrul, gazetemize yaptığı açıklamada, "Görev süremiz boyunca suçlularla en etkin şekilde mücadele etme gayretinde olduk. Özellikle FETÖ, uyuşturucu ve hırsızlıklarla mücadele ettik. Sarayönü genel anlamda huzurlu bir ilçe. Biz bu huzur seviyesini daha yükseğe çekebilmek için elimizden geleni yaptık. Sarayönü benim için güzel bir çalışma yeri oldu. Evim burada olsaydı çalışmaya devam etmek isterdim ama çocuklarımın eğitiminden dolayı evimin Konya'da olması merkeze tayin istememdeki en büyük etken oldu." dedi.

Başkomiser İhsan Ertuğrul'un yerine Konya İl Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü'nden Komiser Hasan Korkmaz atandı. Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Başkomiser İhsan Ertuğrul'a yeni görev yerinde başarılar dileriz.