Bayramlaşma töreni gerçekleştirildi

Bayramlaşma töreni gerçekleştirildi
Sarayönü geride bıraktığımız haftayı bayram heyecanını yaşayarak geçirdi. Sarayönü ilçe merkezinin yanı sıra Ladik ve Başhüyük Mahalleleri'nde bayramlaşma merasimleri gerçekleşirken, sıla hasreti çeken hemşerilerimiz...

Sarayönü geride bıraktığımız haftayı bayram heyecanını yaşayarak geçirdi. Sarayönü ilçe merkezinin yanı sıra Ladik ve Başhüyük Mahalleleri'nde bayramlaşma merasimleri gerçekleşirken, sıla hasreti çeken hemşerilerimiz bayram tatilini de fırsat bilip memleketlerine geldi.

Kurban Bayramı'nı geride bırakan Sarayönü'nde protokol üyeleri ve vatandaşlar bayramlaşma programında bir araya geldi.

Sarayönü Belediye Düğün Salonu’nda Kurban Bayramı'nın ikinci günü gerçekleştirilen programa, Kaymakam Tarık Bahadır, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ahmet Sabırlı, SYDV Müdürü Ahmet Turan, Hastane Müdürü Erdal Potuk, İlçe Tarım Müdürü Güngör Çiğdem ve belediye personeli ile vatandaşlar katıldı.

Geçmiş bayramlara göre ilginin daha az olduğu bayramlaşma töreninde bir saate yakın süren programa katılanlara tatlı ve bayram şekeri ikram edildi.