Belediye camileri temizledi

Belediye camileri temizledi
Sarayönü Belediyesi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası sebebiyle ilçedeki cami ve mescitleri temizledi. Hafta boyunca ilçedeki camiler temizlendi.Sarayönü Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü bünyesindeki Temizlik Birimi'nin...

Sarayönü Belediyesi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası sebebiyle ilçedeki cami ve mescitleri temizledi. Hafta boyunca ilçedeki camiler temizlendi.

Sarayönü Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü bünyesindeki Temizlik Birimi'nin bu haftaki durağı ilçedeki cami ve mescitler oldu. Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçedeki camiler iç ve dış olmak üzere baştan aşağı temizlendi. Bir haftaya yayılan çalışma kapsamında ilçedeki camilerin temizlik işlemi Ekim ayının ilk haftasında kutlanan "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında gerçekleştirildi. Caminin temizlendiğini gören vatandaşlar ise, yapılan hizmetten dolayı Sarayönü Belediyesine teşekkür etti.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Camiler ve Din Görevlileri haftasını en içten dileklerle kutladıklarını ifade etti. Sarayönü Belediye Başkanı Solak, ibadethanelerin evler kadar önemli olduğuna dikkat çekti. Solak, "İbadethaneler bizler için evlerimiz kadar değerli, onları temiz tutmak ve sorumluluklarını üzerimize almak bizlerin en önemli görevlerinden biridir. Temizlik İşleri zaten bizim için önem taşıyor. İbadethanelerimizin temizliği ise ayrı bir yer tutmakta. İbadethanelerimiz ne kadar temiz ve düzenli olursa, vatandaşlarımızın o kadar huzurlu ibadetleri olur. Bu konuda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz." dedi.