Belediye iftarda mahallelerde

Belediye iftarda mahallelerde
Sarayönü Beledisi, Ramazan ayında taşra mahallelere yönelik olarak iftar programları düzenleyecek. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan iftar programları kapsamında, Sarayönü Merkez mahalleleri ve Ladik mahallesi hariç tüm taşra...

Sarayönü Beledisi, Ramazan ayında taşra mahallelere yönelik olarak iftar programları düzenleyecek. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan iftar programları kapsamında, Sarayönü Merkez mahalleleri ve Ladik mahallesi hariç tüm taşra mahallelerde iftar davetleri verilecek.

İftar daveti programları bugün Boyalı mahallesinden başlayarak bu hafta sırayla Karabıyık, Kayıören, Kadıoğlu, Kuyulusebil, Başhüyük, Çeşmelisebil ve Demirneli mahallelerinde gerçekleştirilecek. Önümüzdeki hafta iftar organizasyonları program dahilinde devam edecek.

İftar programları ile ilgili olarak bilgi veren Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, "İbadethanelerimiz, iftar sofralarımız, evlerimiz şenlenmiş durumda. İnancımızı, geleneklerimizi, bizim devraldığımız manevi mirası çocuklarımıza aktarmamız gerekir. Belediyelerin temel görevlerinden birisi de manevi kalkınma ve insanımızın manen de mutlu olmasını sağlamaktır. Ramazan ayının ülkemizdeki ve dünyadaki tüm Müslüman kardeşlerimize sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini temenni ederim. İftar programımızın amacı Sarayönü ilçe sınırlarındaki tüm kardeşlerimizle bir araya gelerek kaynaşmaktır." dedi.