Belediye kendi sahnesini yaptı

Belediye kendi sahnesini yaptı
Sarayönü Belediyesi, çeşitli organizasyonlarda kullanmak üzere kendi atölyelerinde kendi sahnesini üretti. Evcekaya tesislerinde imal edilen mobil sahne ilk defa 15 Temmuz Şehitlerini Anma programında görücüye çıktı.Sarayönü...

Sarayönü Belediyesi, çeşitli organizasyonlarda kullanmak üzere kendi atölyelerinde kendi sahnesini üretti. Evcekaya tesislerinde imal edilen mobil sahne ilk defa 15 Temmuz Şehitlerini Anma programında görücüye çıktı.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, prototip niteliği taşıyan sahnenin mobil özellikte olduğunu belirterek, yaptığı açıklamada, "Kendi atölyelerimizde imal ettiğimiz mobil sahnemiz 26 metrekare büyüklüğünde. Daha da geliştirmeyi planladığımız sahnemiz, mevcutta ses sistemi, aydınlatma sistemi gibi donanımlara sahip. Mobil özelliğinin yanında çok kısa bir sürede kurulumu sağlanan sahnemiz projeksiyon cihazı sayesinde sinevizyon gösterisi de yapabiliyor. Tek ekran özelliği olan mobil sahnemiz ilerleyen etkinliklerde çift ekran, gelişmiş aydınlatma ve ses sitemiyle daha donanımlı hale getirilecek. Beledimizin sosyal etkinliklerinde ve çeşitli organizasyonlarına sahnemizi kullanmaya devam edeceğiz." dedi.