Belediye'den doğalgaz açıklaması

Belediye'den doğalgaz açıklaması
Sarayönü'nde kış döneminin kendini hissettirmeye başlamasıyla birlikte henüz doğalgaz aboneliğini tamamlayıp kullanıma başlayamayan vatandaşlarda büyük bir tedirginlik oluştu. Kış öncesi olmasından dolayı yoğun talebin...

Sarayönü'nde kış döneminin kendini hissettirmeye başlamasıyla birlikte henüz doğalgaz aboneliğini tamamlayıp kullanıma başlayamayan vatandaşlarda büyük bir tedirginlik oluştu. Kış öncesi olmasından dolayı yoğun talebin neden olduğu gecikmeler ise halk arasında çeşitli söylentilere neden oluyor.

Sarayönü Belediyesi'nin de konu olduğu bazı söylentiler hakkında Belediye Başkanı Nafiz Solak, açıklamada bulundu. Belediye Başkanı Nafiz Solak yaptığı açıklamada, "Doğalgaz konusuyla ilgili vatandaşlarımızın yaşadığı gecikme ve mağduriyetlerin ne bizimler, ne de Enerya veya Konya Büyükşehir Belediyesi ile hiç bir alakası yok. Biz Sarayönü Belediyesi olarak gelen tüm kazı izinlerini anında veriyoruz. Yine aynı şekilde Konya Büyükşehir Belediyesi, örnek caddeler için gereken izinleri zaman kaybına neden olmadan veriyor." dedi.

Dillendirildiğinin aksine hiçbir sorun yaşanmadığını kaydeden Başkan Solak, "Bizim ile Enerya arasında, bizim ile Büyükşehir Belediyesi arasında veya Enerya ile Büyükşehir Belediyesi arasında hiç bir sorun olmadığı gibi aksine çok iyi bir iletişim ve uyum içerisinde çalışıyoruz. Söylentilere konu olduğu gibi hiçbir mahkemelik durum yok. Doğalgaz dönüşüm istasyonunun yapım aşamasında da yine bu şekilde mahkemelik oldular söylentisi çıkarılmıştı. Biz her bir vatandaşımızın bir an önce doğalgaza kavuşabilmesi arzu ediyoruz ve bunun için her türlü kolaylığı gösteriyoruz. Yaşanan gecikmelerin hiçbirisi bizimle alakalı değildir." şeklinde konuştu.