Belediye'den personele iftar

Belediye'den personele iftar
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, geçtiğimiz hafta geleneksel olarak düzenlediği iftar davetinde önümüzdeki hafta vereceği protokol üyeleri ve sivil toplum kuruluşları iftarından önce, belediyenin personeli ve eski emektarları...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, geçtiğimiz hafta geleneksel olarak düzenlediği iftar davetinde önümüzdeki hafta vereceği protokol üyeleri ve sivil toplum kuruluşları iftarından önce, belediyenin personeli ve eski emektarları ile bir araya geldi.

Perşembe günü Gençlik Merkezi'nde düzenlenen davette emektarların yanı sıra halen görevde olan belediye personeli ağırlandı. Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, iftar yemeğinin ardından yaptığı açıklamada ise davete ilgi gösterip katılan herkese teşekkür ederken; "Her yıl olduğu gibi bu yılda bu iftar yemeklerini düzenledik. Amacımız bu birlikteliğin daha da pekişmesidir. Biz göreve geldiğimiz günden bugüne kadar geçen sürede insanları sevdiğimizi, insanları sevmenin herkesin görevi olduğunu söylüyoruz ve söylemeye de devam edeceğiz. Belediye adına ve kendi adıma, davetimize gelen emektar personelimize teşekkür ediyorum. Sağlık problemleri nedeniyle gelemeyen emektarlarımıza acil şifalar, bu dünyadan ayrılan emektarlarımıza ise Allah'tan rahmet diliyorum. Sizleri böyle bir arada görmek bizleri çok mutlu etti. Bu mübarek günde beraber olmak, hasretliğimizi gidermek bize gerçekten huzur veriyor. Geçmişimizi unutmak istemiyoruz ve her yıl bu vesile ile birbirimizi görmek istiyoruz. Milli ve dini günlerimiz bizim en çok kaynaştığımız ve en çok birbirimizle kenetlendiğimiz önemli günlerdir. Böyle mübarek bir günde hep bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum" ifadelerini kullandı.