Belediyeye 25 işçi daha

Belediyeye 25 işçi daha
Sarayönü’nde İşkur tarafından belediyeye alınacak mevsimlik işçiler, çekilen kura ile belirlendi. İşkur üzerinden Sarayönü Belediyesine alınacak 25 kişi için başvuruda bulunanlar arasında kura çekimi gerçekleşti. Daha...

Sarayönü’nde İşkur tarafından belediyeye alınacak mevsimlik işçiler, çekilen kura ile belirlendi. İşkur üzerinden Sarayönü Belediyesine alınacak 25 kişi için başvuruda bulunanlar arasında kura çekimi gerçekleşti. Daha önce alınan 25 işçi ile birlikte bu alımla beraber belediyede çalışan İşkur elemanı sayısı 50'ye yükseldi.

Daha önce internet üzerinden Sarayönü Belediyesi’nin park ve bahçeler ile fen işleri bünyesinde mevsimlik işçi olarak istihdam edilmek isteyen işsizlerin başvurusu alınmış, kayıtları gerçekleştirilmişti.

İşe alınacak 25 kişi için başvuru sayısı fazla olunca iş sahibi olacakların tespiti için başvuruda bulunanlar arasında kura çekildi. Sarayönü Belediyesi Toplantı Salonu’nda vatandaşlar huzurunda gerçekleştirilen kura çekimini Sarayönü Noteri Veysi Bozkurt yaptı. İşkur ve belediye yetkililerinin de katıldığı kura çekiminde, mevsimlik iş için yapılan başvurular değerlendirildi. Kurada kazanan 25 işsiz, iş sahibi olmanın sevincini yaşadı. Belirlenen işçiler, önümüzdeki günlerde işbaşı yapacak.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, İşkur tarafından bu yıl tanınan kontenjanın 50 kişi olduğunu belirterek, “kurada ismi çıkan personelimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İşkur personelinin çalışmalarından memnunuz. Toplum yararına olan bu projede görev alan vatandaşlarımız, belediye çalışmalarımızda bize yardımcı oluyor.” dedi.