Belediyeye yeni araçlar geliyor

Belediyeye yeni araçlar geliyor
Sarayönü Belediyesi, Şubat ayı meclis toplantısı perşembe günü meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.Sarayönü Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen meclis toplantısına Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz...

Sarayönü Belediyesi, Şubat ayı meclis toplantısı perşembe günü meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Sarayönü Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen meclis toplantısına Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Sola başta olmak üzere meclis üyeleri katılırken, Mahmut Keleş'in izinli sayılması için oylama yapıldı.

Gündemin ilk maddesinde ek bütçe konusu görüşüldü. Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere alınması planlanan iş makineleri için mevcut bütçenin yetersiz olduğu ve ek bütçeye ihtiyaç duyulduğu dile getirildi. Araç alımı için gerekli olan 1,2 milyon liralık ek bütçe, meclis üyeleri tarafından uygun bulunarak oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin ikinci maddesinde araç alımı için İller Bankası'ndan kredi talebi konusu görüşüldü. Araç alımı için İller Bankası'ndan araç alımına olumlu bakan meclis üyeleri kabul yönünde oy kullandı.

Üçüncü gündem maddesinde asfalt alımı ile ilgili kredi talebine yer verildi. 2018 yılı yaz döneminde Sarayönü ilçe genelinde yapılacak olan asfalt çalışmaları için Asfalt alımına yönelik olarak İller Bankası'ndan kredi talep edilmesi gerektiği dile getirildi. Meclis oy birliği ile onay verdi.

Son gündem maddesinde Muhtarlık İşleri Müdürlüğünün kurulması ve yönetmeliği görüşüldü. Belediye bünyesinde Muhtarlıklar Müdürlüğü kurulmasına onay verildi.