Bu çadırlara bir çare!

Bu çadırlara bir çare!
Sarayönü'nde tren istasyonu karşısında bulunan kahvehanelerin, arka yolu çadırlarla kapatmasına vatandaşlar tepki gösteriyor.Dershane ile kahvehanelerin arasında bulunan yola kahvehane sahipleri tarafından kurulan çadırlar iyi...

Sarayönü'nde tren istasyonu karşısında bulunan kahvehanelerin, arka yolu çadırlarla kapatmasına vatandaşlar tepki gösteriyor.

Dershane ile kahvehanelerin arasında bulunan yola kahvehane sahipleri tarafından kurulan çadırlar iyi havalarda müşteriler tarafından kullanılıyor. O bölgede bulunan esnaflar, dershane yetkilileri, öğrenciler ve CHP İlçe Başkanlığı, çadırların içerisine kurulan masalarda oyun oynanırken veya sohbet edilirken sarf edilen kötü sözlerden rahatsız olduklarını ifade ediyorlar.

Toplumsal hakların gasp edildiğini ifade eden rahatsız vatandaşlar, şöyle konuşuyor:

"Müşterilerimiz geldiğinde acaba küfür duyacak mıyız diye diken üzerinde duruyoruz. Özellikle bir bayan müşterimizin yanında küfür duyunca büyük mahcubiyet yaşıyoruz. Ayrıca kötü bir görüntüye de sebebiyet veriyor. Buradaki yol kapatılıyor. Bunu doğru bulmuyoruz. Bu çadırlarla ilgilenilip bu problem giderilmeli."

"Biz dersteyken küfür duymak istemiyoruz. Hem gürültüye neden olunuyor hem de kötü sözler sarf ediliyor. Ayrıca yangın merdivenimizin etrafı çadırlarla çevrilmiş durumda. Buraya bir düzenleme şart. Büyük bir rahatsızlık durumu var. Bu sorunun bir an önce çözülmesi çok iyi olur."

CHP İlçe başkanı Bayram Yeşilkaya’da partiye gelen ziyaretçilerin kurulan çadırlardan rahatsızlık duyduklarını dile getirerek; "Parti binamızın girişi çadırların arasında kaldı. Bir misafirimiz geldiğinde, bayanlar geldiğinde, bir yönetici geldiğinde bu çadırların içerisinde oturan insanların içinden geçip parti binamıza çıkmak zorunda kalıyor. Oyun masalarında çok kötü küfürler sarf ediliyor. Bu durumdan çok rahatsızız. Çevre de çok rahatsız. Yetkililerin bu duruma bir çözüm üretmesi gerekiyor. Herkes oyununu kahvehanesinin içerisinde oynasın. Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok." şeklinde tepkisini dile getirdi.