"Büyüklerimle okuyorum" devam ediyor

"Büyüklerimle okuyorum" devam ediyor
Sarayönü Kaymakamlığı tarafından başlatılan "Büyüklerimle Okuyorum Projesi" kapsamında Nüfus Müdürü Abdulkadir Şahin ve müdürlük şefi Nefise Kutanoğlu, 100.Yıl İlkokulu'nda belirlenen sınıflarla birlikte okuma etkinliği...

Sarayönü Kaymakamlığı tarafından başlatılan "Büyüklerimle Okuyorum Projesi" kapsamında Nüfus Müdürü Abdulkadir Şahin ve müdürlük şefi Nefise Kutanoğlu, 100.Yıl İlkokulu'nda belirlenen sınıflarla birlikte okuma etkinliği gerçekleştiriyor.

Etkinliği her hafta perşembe günü gerçekleştirdiklerini anlatan Nüfus Müdürü Abdulkadir Şahin, yaptığı açıklamada, "öğrencilerimizle birlikte okuma etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Okuma etkinliğinden sonra okuduğumuz kitaplar üzerine konuşuyoruz. Çocukların memnun kaldıklarını, heyecanlandıklarını ve motive olduklarını görüyoruz. Onlar içinde bir değişiklik oluyor." dedi.

Kendileri içinde yararlı olduğunu kaydeden Şahin, "Bizde çocukluk günlerimize dönüyoruz. O günleri hatırlıyoruz. Onlardan da bize pozitif bir enerji geçiyor. Hem bizim için hem de öğrencilerimiz için çok güzel bir deneyim oluyor. İki taraf içinde bir terapi gibi oluyor. Bizim en değerli mirasımız çocuklarımız. Onları en iyi şekilde yetiştirmemiz gerekiyor." şeklinde konuştu.

Bazen sıra dışı değişikliklerin çocuklarda farklı bir ışık yakabileceğine değinen Şahin şöyle konuştu: "Temenni ederim ki, uygulanmakta olan bu projeden arzu edilen fayda sağlanılır. Bizler kurum amirleri olarak öğrencilerin okul dışından bir dokunuş ile ufuklarının açılması ve hatıralarında bir iz bırakabilmek adına uğraş veriyoruz. Çocukların okuma kabiliyetlerinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar zaten işin erbabı olan öğretmenlerimizce yapılmaktadır. Ayrıca çocuklarla birlikte olmak ve onlarla zaman geçirmek bizlere de bir tazelenme ve nefes alma vesilesi olduğu için bizler de faydalanmış oluyoruz."