Çelenk koydukları gibi kalamadı!

Çelenk koydukları gibi kalamadı!
Sarayönü'nde 19 Ekim Cuma günü hükümet konağı önünde kutlanan Muhtarlar Günü'nde Atatürk anıtına sunulan çelenk, hafta boyunca anıt önünde yerlerde süründü.Daire amirleri ve tüm muhtarların katılımıyla kutlanan Muhtarlar...

Sarayönü'nde 19 Ekim Cuma günü hükümet konağı önünde kutlanan Muhtarlar Günü'nde Atatürk anıtına sunulan çelenk, hafta boyunca anıt önünde yerlerde süründü.

Daire amirleri ve tüm muhtarların katılımıyla kutlanan Muhtarlar Günü'nde, muhtarları temsilen Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmuştu. Muhtarlar Günü'nün ardından çelenge bir daha dönüp bakan olmadı. Muhtarlar gününün ardından kaldırılmayan çelenk bir hafta boyunca Atatürk Anıtı önünde durdu. Ama muhtarların bıraktığı gibi kalamadı. Ahşap iskelet ve yapay çiçeklerle yapılan çelengin yeterli ağırlıkta olmamasından dolayı ayakta kalamayan çelenk yerlerde süründü. Yerlerde sürünen çelenk, Atatürk Anıtı önünde çirkin görüntülere neden oldu. Muhtarların bu ilgisizliği, törenin ağırlığının yeterince algılanamadığı şeklinde yorumlandı.