Çoban'dan gazetemize ziyaret

Çoban'dan gazetemize ziyaret
Kahramanmaraş defterdarı Mehmet Çoban, gazetemize ziyarette bulundu.Sarayönülü olan Mehmet Çoban bayram tatili nedeniyle geldiği ilçemizde çeşitli ziyaretlerde bulunarak hasret giderdi.Sarayönü’nde ailesi ve dostları ile ile...

Kahramanmaraş defterdarı Mehmet Çoban, gazetemize ziyarette bulundu.

Sarayönülü olan Mehmet Çoban bayram tatili nedeniyle geldiği ilçemizde çeşitli ziyaretlerde bulunarak hasret giderdi.

Sarayönü’nde ailesi ve dostları ile ile görüşen Çoban gazetemizi de ziyaret etti. Çoban'a ziyareti sırasında Türk Kızılayı Sarayönü Şube Başkanı Halil İbrahim Turan'da eşlik etti.

Ziyaretinde bazı açıklamalarda bulunan Çoban, konuşmasında, “Sarayönü Manşet Gazetemizi ilgi ile takip ediyorum. Yaptığınız çok önemli çalışmaları da takdir ediyorum. Gazetemiz sayesinde ilçemiz adını daha iyi duyurmaya başladı. Bizler de memleket hasretini gazete sayesinde bir nebze de olsa gideriyoruz." dedi.

Sarayönü Gazetesi'nin bölgenin sesi olduğuna dikkat çeken Çoban, "Sarayönü Manşet Gazetesi bölgemize önemli katkılar sağlamaktadır. Kaliteli habercilik anlayışı içinde tüm ilçede ve bölgede ilgi ile takip edildiğini biliyoruz. Memleketimizle ilgili gündeme taşıdığınız önemli yerel haberleri Sarayönü Gazetesi sayesinde duyurarak biz ve bizim gibi uzaktaki hemşehrilerimizi bilgilendirirken aynı zamanda ilçemizin tanıtımına da önemli katkılar sunuyorsunuz. Bu faaliyetinizde sizlere desteklerine şahit olduğum Sarayönü halkına da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Mehmet Çoban kimdir?

Ankara Maliye Kursu'ndan ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olan Mehmet Çoban, 31 Ağustos 1981 tarihinde Sarayönü Mal Müdürlüğü'nde Yoklama Memuru olarak göreve başladı. 1993 yılından itibaren Van-Çatak, Bolu-Seben, Isparta-Yalvaç Mal Müdürlükleri, Kars Muhasebe Müdürlüğü ve Muğla-Milas Mal Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Konya Defterdarlığı Selçuk Üniversitesi Döner Sermaye Saymanlık Müdürü ve Bitlis Defterdarı olarak görev yapan Mehmet Çoban, son olarak Kahramanmaraş Defterdarlığı'na atanmıştı.