Çocukların kavgası kanlı bitti

Çocukların kavgası kanlı bitti
Sarayönü'nde yaşları 15 ile 18 arasında değişen çocukların karıştığı kavganın sonu kanlı bitti. Olayda pompalı tüfekle vurulan bir çocuk hastaneye kaldırıldı.Geçtiğimiz hafta içerisinde 18 yaşından küçük olduğu...

Sarayönü'nde yaşları 15 ile 18 arasında değişen çocukların karıştığı kavganın sonu kanlı bitti. Olayda pompalı tüfekle vurulan bir çocuk hastaneye kaldırıldı.

Geçtiğimiz hafta içerisinde 18 yaşından küçük olduğu için suça sürüklenen çocuk niteliğinde olan iki grup arasında kavga çıktı. Kavganın yaşandığı günün akşamında ilçe merkezinden motosikletle Karatepe mahallesine giden M.A.İ. ve İ.C.G., daha önce kavga ettikleri M.E., E.U., Y.A., ve M.K. isimli çocukları mahalle merkezinde vakit geçirirken buldu. Yanında götürdüğü pompalı tüfeği M.E.'ye doğrultan İ.C.G., ateş ederek ME'yi sol bacağından vurdu. Olayın ardından yaralı olan M.E. olay yerine gelen ambulans ile Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş ekipleri tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olayın ardından kaçan şüpheliler M.A.İ. ve İ.C.G. İlçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından Evcekaya mevkiinde yakalanarak Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığı'na teslim edildi. Ertesi gün adliyeye götürülen İ.C.G., savcılık ifadelerinin ardından mahkeme sevk edildi. Görülen mahkemenin ardından İ.C.G. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayda İ.C.G.'yi motosikletiyle taşıtan M.A.İ. hakkında ise ehliyetsiz ve tescilsiz motosiklet kullanmaktan cezai işlem uygulandı.