ÇPL eski binasına taşında

ÇPL eski binasına taşında
Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi, uzun yıllar kullandığı ve yüzlerce öğrencisini mezun ettiği eski binasına yeniden kavuştu.Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi, öğrenci sayısındaki azalma ve İmam Hatip Ortaokulu'na...

Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi, uzun yıllar kullandığı ve yüzlerce öğrencisini mezun ettiği eski binasına yeniden kavuştu.

Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi, öğrenci sayısındaki azalma ve İmam Hatip Ortaokulu'na bina ihtiyacından dolayı daha önce Sağlık Meslek Lisesi binası olarak, sonra ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hizmet veren binaya taşınmıştı. Son dört yıldır şartları bir hayli kısıtlı olan binada eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi, İmam Hatip Ortaokulu'nun başka bir binaya taşınmasının ardından eski binasına dönüş yaptı. Sarayönü Ortaokulu ve Sarayönü Lisesi olarak yarım asırdan fazla bir süre hizmet verdiği binasına geri dönen Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi, gelecek dönem öğrencilerine asıl binasında eğitim öğretim hizmeti verecek.

Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi, yeni eğitim öğretim yılında eski binasında eğitim öğretime devam edecek. Bu durumla beraber okul bünyesinde yeni bir bölüm daha kurulmasının öğrenci sayısına olumlu yönde katkı sağlayacağı tahmin ediliyor.