Dahiliyeci Zeynelgil göreve başladı

Dahiliyeci Zeynelgil göreve başladı
Sarayönü Devlet Hastanesi yeni dahiliye uzmanına kavuştu. Mevcut Dahiliye Uzmanı Emine Almaz Gürbüz'ün Konya Numune Hastanesi'ne atanmasının ardından, yerine tayin edilen Esra Zeynelgil görevine başladı.Yeni atanan Dahiliye Uzmanı...

Sarayönü Devlet Hastanesi yeni dahiliye uzmanına kavuştu. Mevcut Dahiliye Uzmanı Emine Almaz Gürbüz'ün Konya Numune Hastanesi'ne atanmasının ardından, yerine tayin edilen Esra Zeynelgil görevine başladı.

Yeni atanan Dahiliye Uzmanı Esra Zeynelgil, Dahiliye Polikliniği’nde muayene ve tedavilerine başladı. Sarayönü Devlet Hastanesi'nde çok güzel bir çalışma ortamı bulduğunu ifade eden Dahiliye Uzmanı Esra Zeynelgil, "Burada birçok hekim arkadaşımızla birlikte görev yapıyoruz. Tam bir aile ortamı olduğunu düşünüyorum. Sarayönü de şirin bir ilçe. Konya'ya yakın olması da çok iyi. Güzel sağlık hizmetleri vereceğimize inanıyorum" dedi.

Antalya doğumlu olan Dahiliye Uzmanı Esra Zeynelgil, ilkokul, ortaokul ve liseyi Isparta'da okudu. Daha sonra Edirne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanan Dahiliye Uzmanı Esra Zeynelgil, 2009’da mezun oldu. Mezun olduktan sonra bir yıl pratisyen hekim olarak görev yapan Dahiliye Uzmanı Esra Zeynelgil, Meram Tıp Fakültesi'nde uzmanlık eğitimi aldıktan sonra 2016’da uzman doktor oldu. Zeynelgil ilk görev yeri olarak Sarayönü’ne atandı.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Dahiliye Uzmanı Esra Zeynelgil’e, Sarayönü Devlet Hastanesi'nde ki yeni görevinde başarılar dileriz.