Defansın amirali Hasan Can Özkan

Defansın amirali Hasan Can Özkan
Şampiyonluk yolunda söz sahibi olmak isteyen Sarayönü Belediyespor, nokta transferlere devam ediyor. Kritik mevkiiler için çok dikkatli hareket eden temsilcimiz, savunmanın göbeğini, kariyeri başarılarla dolu Hasan Can Özkan'a emanet...

Şampiyonluk yolunda söz sahibi olmak isteyen Sarayönü Belediyespor, nokta transferlere devam ediyor. Kritik mevkiiler için çok dikkatli hareket eden temsilcimiz, savunmanın göbeğini, kariyeri başarılarla dolu Hasan Can Özkan'a emanet etti.

Defansın amirali konumunda görev yapacak olan Hasan Can Özkan, takımın sigortası rolünü oynayacak. 1989 Kırklareli doğumlu olan Hasan Can Özkan'ın 2. ve 3.Lig'de 10 yıllık profesyonel kariyeri bulunuyor. Futbola Babaeskispor'da başlayıp Çanakkale Dardanelspor alt yapısında devam eden Hasan Can Özkan, 2007 yılında profesyonel sözleşmeye imza attı. Kırklarelispor, Batman Petrol Spor, Tuzlaspor, Zonguldak Kömürspor, Tekirdağspor, Erbaaspor gibi takımlarla 3. Lig'de 98 karşılaşmaya çıkan Hasan Can Özkan, 2.Lig'de 67 karşılaşmada görev aldı.

Geçtiğimiz yıl Ünye 1957 Spor ile amatöre dönüş yapan Hasan Can Özkan, Karadeniz ekibiyle Bölgesel Amatör Lig'de 18 karşılaşmaya çıktı. Özkan, bu karşılaşmalarda 3 de gole imza attı. Uzun boyu sayesinde hava toplarında etkili olan Hasan Can Özkan, ayaklarına hakimiyetiyle de defansta geçit vermiyor.

Cuma günü Sarayönü'ne gelen Hasan Can Özkan, Sarayönü Belediyespor yönetimiyle masaya oturdu. Şartların sağlanmasının ardından Hasan Can Özkan, yeşil siyahlı formayı üzerine giyerek kendini bir yıllına Sarayönü Belediyespor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Bu transfer ile savunmasını sağlama alan Sarayönü Belediyespor, takımın gücüne de güç kattı. Tecrübeli stoperin temsilcimizin elde edeceği başarılarda kilit rol oynaması bekleniyor.