Dualarımız kahraman Mehmetçikle

Dualarımız kahraman Mehmetçikle
Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye’nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"na destek açıklaması...

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye’nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"na destek açıklaması yaptı.

Solak, yaptığı açıklamada, Suriye'nin kuzeyinde oluşturulmak istenen terör koridoruna karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na canı gönülden destek verdiklerini ve sadece bir gün değil her gün devletin ve milletin yanında olduklarını ifade etti.

Türkiye’nin sınırlarının güvenliğini sağlamak zorunda olduğunu ve terör örgütlerinin varlığını ortadan kaldırmak için mücadele verdiğini belirten Nafiz Solak, "Türk Silahlı Kuvvetleri Afrin’de gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı ile terör unsurlarının sınırlarımıza yönelik tehditlerini ortadan kaldırmak, bölge barışının yeniden tesisi ve olası bir terör devletinin kurulması planının engellenmesini sağlamaktadır. Harekat bir savaş değil, terörün yok edilmesi noktasında gerçekleştirilen bir operasyondur. Savaşlarda olduğu gibi bir millete veya bir devlete karşı bir hareket söz konusu değildir. Bu sebeple savaş değil, bir operasyondur." dedi.

Başkan Solak yaptığı açıklamada, "İslam ümmetinin ve tüm insanlığın umudu olan ülkemize yönelik oluşturulmak istenen komplolar bertaraf edilecek. Kahraman ordumuza zafer diliyoruz, Dualarımız kahraman mehmetçikle. İnşallah tarihi zaferlerle dolu olan ordumuzun zafer sayfalarına yeni bir sayfa daha eklenmiş olacak. Millet olarak ordumuzun muzaffer olması için dua ediyoruz. Ordumuz ve milletimiz el ele gönül gönüle omuz omuza düşmanlarımızın oyunlarını hep birlikte inşallah bozacağız" Afrin’de verdiğimiz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum" diye konuştu.