Düğünlerin yeni adresi Selçuklu Kongre Merkezi

Düğünlerin yeni adresi Selçuklu Kongre Merkezi
Davet ve düğün konseptine farklı bir boyut kazandıran Selçuklu Kongre Merkezi, şehrin kalbinde, eşsiz tasarımıyla ve 950 araçlık otopark avantajıyla misafirlerini bekliyor.Net 1400 m2 kullanım alanı, 9 metre tavan yükseliği...

Davet ve düğün konseptine farklı bir boyut kazandıran Selçuklu Kongre Merkezi, şehrin kalbinde, eşsiz tasarımıyla ve 950 araçlık otopark avantajıyla misafirlerini bekliyor.

Net 1400 m2 kullanım alanı, 9 metre tavan yükseliği ve 1500 kişiye kadar ağırlama kapasitesi ile Konya’nın en büyük balo salonu olan Kubad Abad, adeta bir sarayı andırıyor. Tam bir sanat eseri olarak nitelendirilen salon, çiftlerin en özel günlerini büyük bir keyife dönüştürmelerine imkan sağlıyor. Kongre Merkezi’nin giriş katında yer alan balo salonu aynı zamanda güneş ışığı almasıyla misafirlerin dikkatini çekmeyi başarıyor. SKM, uygun ışık ve akustik sistemi ile çiftlere ve misafirlere keyifli bir ortam sunarken, hem yaz hem de kış düğünlerinin vazgeçilmez mekanı oluyor…

Türkiye’ nin bu özelliklere sahip nadir mekanlarından biri olan Kubad Abad’da evliliğe adım atmaya ne dersiniz?

Düğün organizasyonları için görüşlerini açıklayan SKM Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Kocagüzel, ‘Selçuklu Kongre Merkezi’nin, deneyimli ekibinin lezzetli ellerinden çıkan zengin menüler, çiftlerin kendi seçimine bırakılan eşsiz konseptler ile görkemli düğünlere ev sahipliği yaptığını, ömür boyu akıllardan silinmeyecek düğünlere imza atmak için her detayın düşünüldüğünü belirtti.

Çiftlerin düğün hazırlıklarında hayal ettikleri ve düşündükleri her ihtiyaca cevap veren Selçuklu Kongre Merkezi, binlerce kişinin mutluluğuna ortak olmanın heyecanını taşıyor. Düğün hazırlığı sırasında çiftlerin yeni trendleri takip edebileceği geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor.

Gelin ve damadın hayatlarının en güzel gününü unutulmaz anlara dönüştüren ve önemli dokunuşlar yapan Selçuklu Kongre Merkezi, çiftlerin en romantik anlarının şahitliğini yaparken, her çifte diğer düğünlerden farklı, onlara özel dekor, tasarım ve müzik alternatiflerinden seçim yapma imkanı veriyor. Hatta çocuklar bile düşünülüyor ve Cep Sinemasında düğün gecesi çocuklara özel farklı bir aktivite yapma imkanı sunuluyor.

Son olarak Kocagüzel; evlilik planı yapan çiftlerin, özenli ve güleryüzlü servisi, profesyonel ve misafir odaklı hizmet anlayışıyla Selçuklu Kongre Merkezi’ne 0332 2334242 numaralı telefondan ulaşabileceklerini, SKM’ nin güleryüzlü ve dinamik satış ekibi ile görüşebileceklerini belirtti.