Eğirdir'le rövanş zamanı

Eğirdir'le rövanş zamanı
Bölgesel Amatör Lig'de 16'ncı hafta Akıncılar karşısında puan kaybeden ve çıkan olaylar nedeniyle moral kaybeden Sarayönü Belediyespor, 17'nci haftada Eğirdirspor ile karşı karşıya gelecek. Sarayönü'nde oynanacak olan karşılaşma...

Bölgesel Amatör Lig'de 16'ncı hafta Akıncılar karşısında puan kaybeden ve çıkan olaylar nedeniyle moral kaybeden Sarayönü Belediyespor, 17'nci haftada Eğirdirspor ile karşı karşıya gelecek. Sarayönü'nde oynanacak olan karşılaşma pazar günü saat 14:00'te başlayacak.

Ligi olabildiğince fazla puanla üst sıralarda ve Konya birincisi olarak tamamlamak isteyen Sarayönü Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Isparta temsilcisi Eğirdirspor ile karşılaşacak. Akıncılar karşısında yaşanan puan kaybını telafi etmek isteyen temsilcimiz, kendi evinde kazanmak istiyor. İkinci yarının başarılı takımlarından Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşacak olan Akşehirspor'un puan kaybetmesi muhtemel olan haftada temsilcimiz, üç puan alarak Konya birinciliğini pekiştirmeyi hedefliyor. İlk yarıda Eğirdir'de oynana karşılaşmada 10 kişi kalan ve 1-0 yenilen Sarayönü Belediyespor, kazanarak rövanşı da almak istiyor. Bunun yanı sıra Serik Belediyespor'un Isparta Davrazspor'a konuk olacağı haftada temsilcimiz kazanırsa, puan cetvelinde 4'ncü sıraya yükselecek.

Öte yandan ikinci yarının iyi takımlarından olan Eğirdirspor karşılaşmasında Sarayönü Belediyespor'un işi kolay olmayacak. İkinci yarıda iki galibiyet, bir beraberlik alan Isparta temsilcisi, bu beraberliğini de şampiyonluğa giden Bucak Belediye Oğuzhanspor'dan aldı. Bir maç eksiğiyle 15 karşılaşma sonunda 24 puana sahip olan Eğirdirspor'un 7 galibiyeti 3 beraberliği, 5 mağlubiyeti bulunuyor. Toplamda 17 gol atan Isparta temsilcisi 18 gol yedi.